Wednesday, 12 December 2012

Ya Allah , I am Sick .


Assalamualaikum  .


haii semuaa .*nada melewehh* . okay , i'm sick now.
*cough* . deii , aku kene selsemalah . baru harini kene .
Mungkin sebab malam tadi tidur tak pakai selimut kott, 
pastu bangun pagi memang taknak aku hempuk kipas syiling 
tu kan . masalahnye sejuk dohh . gile cool ~ haha 
Ecehh, macam tinggi sangat je . ha ha haashemm! IKLAN !


Rasenye kawan kawan yang mengenali aku semestinya tau 
apa condition aku time time selsema begini . 
haha . bersin memang dah lebih quota dah . no need to heranlah
kalau aku bersin lebih 5 kali dalam sejam . tau 5 kali ? 
#NI KALAU IKHA BACA , MESTI DIA KATA " DOUBLE WOW"  Haha . aku rase tu
faveret quote dia kott , kott lah . haha . okay , berbalik kepada tajuk .
apa lagi ek , hrmm, dan mata aku merah dan berair , sebab tu
aku kadang kadang rimas selsema kat sekolah , yelah
nanti ada je org tanye " eh, kau nangis ke?" "eh,kenapa?" .
okay aku appreciate ke-caring-an korang , tapi please faham .
hehehe , macam raja je .


macam ni keaku bersin ? comel bebenoo . 


haha . okay gambar tadi iklan je , ahaha sorry readers .
entahla aku memang dilahirkan kuat selsema kot . resdung mungkin .


apa apapun Alhamdulillah . yelah orang kata , sakit tu
kifarah dosa . pengampunan dosa kecil kan ? yelah aku tak sesempurna
dan semulia our Prophet Muhamad S.A.W . Tapi kita as makhluk Allah
kene sentiasa berusaha . Jangan harap nak sakit je sebab nak
hapuskan dosa . memang nak kene penampar .


orait readers , rasenye nothing to type lagi . yelah korang
bukan suka bace entri panjang panjang kan ? :)
do pray me guys . thanks yaw~

2 comments:

nor zarifah said...

DOUBLE WOW . DOUBLE EEWWW . hahah

Najiha Mohamad said...

Haha . Aku kesat hingus kat skrin kau baru tau . Greenish :)